Magyar termékek

 

  olajat az életért   gyümölcslé    háziszappan      kecsketej szappan 

Ön is használ olajokat otthona konyhájában?


Tudta, hogy a magvakból hidegsajtolással préselt olajok nem csak rendkívül ízletesek, de rendszeresen fogyasztva akár az egészségünk megőrzésének, betegségek gyógyításának egyedülálló természetes forrásai?

Célunk, hogy a kínálatunkban szereplő 100% -ban természetes hidegsajtolásos eljárással készült olajok jótékony egészségügyi hatásait megismertessük, és a lehető legkedvezőbb áron eljuttassuk minden háztartásba. Lehetőséget biztosítunk továbbá azon vásárlóink részére, akik hozzánk hasonlóan üzletet, és megélhetési – bevétel kiegészítési forrást látnak termékeinkben, hogy akár passzív jövedelemre is szert tegyenek, ezen lehetőség részleteit az „Üzleti lehetőség” menüpont alatt találhatják meg. Tehát minden kedves látogatónk eldöntheti, hogy kötelezettségmentesen beregisztrál rendszerünkbe és kedvezményesen vásárol termékeinkből, vagy minimális idő és energiabefektetéssel, saját tapasztalataiból kiindulva, a környezetében élő emberek egészségének megőrzése érdekében ajánl minket, és pénzt keres vele.

Cégünk fő stratégiája a maximális költséghatékonyság. Mindennek érdekében termékeink 100%-ban Magyarországon, magyar munkaerővel készülnek, sőt el sem kell érte menni, mert ingyenesen házhoz szállítjuk!

Vállalkozásunk a minőséget, a korrekt árat, a lehető legmagasabb szintű jutalékot és a maximális költséghatékonyságot tartja szem előtt. Ezért található meg minden információ a honlapunkon, ezért kapnak a regisztráltak 48-72 óránként frissülő statisztikát a forgalmukról, csoportforgalomról és jutalékszámlájukról e-mailben, és szintén ilyen módon jelezhetik átutalási szándékukat az esetlegesen összegyűlt jutalékösszegről. Ez az oka annak is, hogy a rendelt termékekre a szállítási határidőt 6-10 napban tudjuk garantálni (bizonyos esetekben ez persze lehet gyorsabb is), mivel a vásárlóink anyagi érdekeit maximálisan szem előtt tartva a kiszállítás gyűjtőfuvarozással történik. Természetesen a szállítás felgyorsítására van mód, 3 munkanapon belül is, ebben az esetben a rendelt áru értékén felül a mindenkori expressz postaköltség is terheli az utánvételes csomag díját.

Honlapunkon minden termékünk részletes leírása elérhető, vagy akár letölthető, annak érdekében, hogy minden kedves látogatónk kiválaszthassa és megrendelhesse a szükséges olajat saját és családja egészsége megőrzése érdekében.

Bővebb információért látogasson el  honlapunkra

További termékek:

olajat az életért   gyümölcslé    háziszappan      kecsketej szappan